L’Ajuntament posarà en marxa el proper dilluns la fase de votació, la qual s’allargarà durant dues setmanes i oferirà als rodencs la possibilitat d’escollir a quines de les propostes presentades es destinen 120.000 euros del pressupost municipal.

Les propostes guanyadores es desvetllaran en un acte públic el 14 de juny.

Després d’una intensa campanya de difusió, l’Ajuntament engegarà el proper dilluns la fase de votació per escollir els projectes que es faran realitat amb els 120.000 euros que l’equip de Govern ha destinat enguany als pressupostos participatius. Així, entre el 21 de maig i el 3 de juny qualsevol persona major de 16 anys empadronada al municipi podrà escollir tres de les dotze propostes disponibles.

En aquesta edició, denominada “zero”, l’Ajuntament ha presentat diferents propostes recollides i consensuades amb les entitats veïnals, mitjançant el sistema de participació ciutadana, i que ja han estat validades pels tècnics municipals.

L’edició 0 finalment haurà de servir no només perquè la ciutadania decideixi les propostes a executar de les disponibles, sinó perquè sigui també una fase pedagògica que pugui oferir pautes i criteris als rodencs per aprendre a fer propostes el més viables possible a partir de l’edició 1, la qual s’iniciarà a finals del mes de juny.

Cada persona haurà de votar obligatòriament tres propostes d’entre les dotze que es proposaran. Es podrà participar de forma presencial a l’Ajuntament, a l’estand informatiu que l’Ajuntament muntarà al mercat setmanal els dies 24 i 31 de maig, a la Fira d’Entitats que tindrà lloc el 2 de juny; i a través d’Internet, a la pàgina que l’Ajuntament ha creat per al procés, www.tudecideixesrdb.cat

Els projectes guanyadors es desvetllaran en un acte públic el dia 14 de juny, i s’explicarà com els rodencs poden continuar participant amb l’edició 1.

En aquesta edició totes les persones, estiguin empadronades o no, podran presentar les seves propostes, a través de les entitats veïnals o a títol individual. Per votar, de nou, ho podran fer els empadronats majors de 16 anys, per decidir en quins projectes es destinarà una part del pressupost de 2019.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta