Notícies

Alhora es duen a terme les obres d’asfaltat de la parcel·la de l’avinguda Catalunya, al costat de l’antic consultori mèdic.

Aquesta setmana l’Ajuntament ha iniciat les tasques d’ampliació de l’aparcament del carrer Sínia, a l’urbanització Marysol, el qual queda entre l’actual aparcament i la nova pista esportiva. La intervenció inclou també una actuació d’asfaltat de la parcel·la ubicada a l’avinguda Catalunya, 5, al costat de l’antic consultori mèdic de la platja.

La primera intervenció servirà per ampliar amb 1.400 metres quadrats més l’actual aparcament del carrer Sínia, dotant-lo de 52 noves places. Quant a la segona, l’arranjament i pavimentació d’aquesta parcel·la de 2.544 metres quadrats, permetrà albergar diverses activitats socials, culturals i lúdiques, i pugui esdevenir un aparcament públic quan no es duguin a terme esdeveniments.

El cost total de l’obra ascendeix a 123.667 euros. Els treballs s’allargaran durant aproximadament dos mesos.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.