Notícies

Al migdia tindrà lloc una fideuà popular, cuinada per la Penya Blaugrana.

El proper dissabte, 2 de juny, la plaça del Mercat de Roda de Berà bullirà d’activitat amb la celebració de la Fira d’Entitats. Comptarà amb la participació de 27 associacions i entitats locals, les quals mostraran la importància del teixit associatiu local i promocionaran les seves activitats, fites, llur filosofia, i es crearà un espai idoni per a l’intercanvi d’idees i per a la col·laboració entre les pròpies associacions.

Les regidories de Cultura i Festes han preparat amb totes les entitats participants un farcit programa. Des de dos quarts d’onze del matí fins les nou del vespre hi haurà tallers, activitats, exhibicions i actuacions, i estands informatius de totes les associacions on oferiran informació, exposaran fotografies i vídeos de les seves activitats, i intentaran captar nous socis.   

Entre les activitats programades trobem un taller d’aprenentatge de Judo, a càrrec del Club Judo; passejos amb un carret tirat per cavalls, amb l’associació dels Tres Tombs; un circuit de cotxes teledirigits, a càrrec de l’associació Roccat RC Team; una gimcana, organitzada per l’associació d’Agroteràpia amb l’associació juvenil Roda Jove; un taller de pintura i xapes, amb l’AMPA de l’escola El Cucurull; un taller de patchwork i demostració de les puntaires; tir amb arc; ball gimnàstic amb l’associació Luz de Luna; jocs i tornejos de futbol sala amb el Club de Futbol Sala; un ball amb música en viu a càrrec dels jubilats i pensionistes; o una encesa de fi de festa, per cloure la jornada, amb el Ball de Diables de Roda de Berà, entre moltes altres activitats que l’Ajuntament ha detallat en el díptic informatiu editat per a l’ocasió. 

Al migdia, la Penya Blaugrana cuinarà una fideuà popular, els tiquets de la qual s’hauran d’adquirir amb anterioritat, a un preu de dos euros, fins el 31 de maig, a Moda Infantil Peques, al Forn Queralt, a la Botigueta de la Cèlia i a la Merceria Mercè.

Les entitats participants són: associació Tres Tombs, associació Toxophílica, associació Luz de Luna¸ associació de dones Kom-Tu, Al Anon – Familiares de Alcohólicos Anónimos, associació cultural islàmica El Mnor, AMPA de l’Institut, associació juvenil Roda Jove, associació d’Amarradors del Port Berà, associació de Jubilats i Pensionistes, associació d’Agroteràpia, associació de Voluntaris de Protecció Civil, AMPA de l’escola El Cucurull, Club Judo Roda de Berà, associació republicana També Hi Som, Club Atlètic Roda de Berà, la Penya Blaugrana, associació Comerciants i Restauradors, associació Roccat RC Team, Club de Futbol Sala de Roda de Berà, Ball de Diables, i les entitats veïnals de El Francaset, Costa Daurada-Berà, La Martorella, el Nucli Urbà i Berà Mar.

Fira d'Entitats

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.