El passat dissabte 16 de juny, a les 10 de la nit, l’òpera Manon Lescaut, de Giacomo Puccini, va encetar el programa Estiu a la Pedrera, una iniciativa de la regidoria de Cultura amb l’objectiu d’apropar cultura i actes lúdics en un entorn natural tan especial com és la Pedrera de l’Elies.

Els espectadors van poder gaudir de gairebé 3 hores d’òpera en una pantalla gegant, gràcies al projecte Liceu a la fresca.

Manon Lescaut és la història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon, i va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària “Sola, perdita, abbandonata” del quart acte.

En acabar, els assistents es van poder refrescar amb una copa de cava gentilesa de Cellers Adernats.

Amb Liceu a la freca, es dona el tret de sortida a l’Estiu a la Pedrera, on durant les properes setmanes hi tindran lloc tot un seguit d’activitats, totes –excepte una- se celebraran els dissabtes a les 10 de la nit. La propera actuació serà el 30 de juny amb un concert a càrrec dels alumnes de Músics- Escola de Música de Roda de Berà, sota la direcció d’Albert Recasens, i la Coral Verge de Berà.

Entre les actuacions previstes s’hi troba la cantant Marina Rossell, el grup musical Animal, un concert de música clàssica a càrrec de Carlos Mora i Fanny Mayo amb recital poètic del periodista Luis del Olmo, o la projecció del documental “Petitet”, guanyador al FIC-CAT 2018, entre d’altres.

En portes de l’estiu Roda de Berà es prepara per viure unes setmanes farcides de música, poesia i projeccions per a tots els públics i d’entrada lliure.

Consulta aquí el programa complet

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta