Al voltant de 300 persones de totes les edats van passar per la Zona esportiva municipal "Eixample" de Roda de Berà per practicar diferents esports durant tot el dia.

Pàdel, tenis, ping-pong, futbol, futbol sala, tir amb arc, natació, judo, waterpolo, zumba, aeròbic, aquagym o frontó van ser els esports que el passat dissabte van poder practicar les persones que van passar per la Zona esportiva municipal "Eixample" per gaudir de la segona Festa de l'Esport.

Organitzada pel departament d'esports de l'Ajuntament de Roda de Berà, amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi, la iniciativa tenia l'objectiu de fomentar l'activitat esportiva i donar a conèixer l'àmplia oferta existent a Roda de Berà, tant a través de l'Ajuntament com dels clubs esportius locals.

Des de dos quarts de 10 del matí i fins a les 2 es va poder practicar pàdel, tenis, ping-pong i frontó amb un monitor de l'empresa que gestiona la zona esportiva. El Club Atlètic Roda de Barà i el Club de Futbol Sala també van organitzar activitats de futbol i futbol sala i, a la pista de tir, l'associació Toxophílica de Catalunya donava la possibilitat de practicar el tir amb arc. A 2/4 d'11, el Club Dojo Roda va preparar un taller per a conèixer el judo i després, els alumnes del club van protagonitzar una exhibició d'aquest esport. Des de les 12, es va obrir l'hora del bany a la piscina amb la natació i el waterpolo.

Al migdia es va fer una petita aturada i l'activitat es va reprendre amb una masterclass de Zumba i una classe d'Aquagym a càrrec de Maria Paura. El Club Tenis Barà també s'hi va sumar oferint classes de pàdel i tenis als participants. Durant tota la tarda també es va poder practicar el ping-pong i frontó.

Totes les activitats van ser gratuïtes i disposaven de l'assessorament o la direcció d'un monitor o monitora. Totes aquelles persones que van practicar un mínim de tres esports van rebre també una samarreta commemorativa de la jornada.

La jornada va cloure a les 8 de la tarda amb un pica-pica i el sorteig de regals per a tots els participants.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta