L’Hotel d’Entitats de Roda de Berà acollirà la visita del Síndic de Greuges de Catalunya el proper 9 de juliol, en horari de 9 del matí a 1 de la tarda.

El Síndic de Greuges de Catalunya, que ja va visitar Roda de Berà l’any 2015, és una institució que té l’objectiu de garantir el dret de totes les persones a una bona administració governamental. La seva funció és atendre les queixes o els dubtes de la ciutadania quan es troba desemparada davant l’actuació o la manca d’actuació de les administracions, actuant com a supervisor i col·laborador de l’Administració catalana amb l’objectiu d’ajudar a millorar-ne el funcionament. A més a més, també supervisa empreses privades que presten serveis d’interès públic (llum, aigua, telefonia, gas...).

Totes les persones que vulguin fer una consulta o presentar alguna queixa al Síndic el proper 9 de juliol, cal que concretin l’entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124, o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Síndic de greuges: Recull de consultes i queixes

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta