L'habitatge de 300 metres quadrats s'havia condicionat íntegrament per albergar plantacions de marihuana tipus "indoor".

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Roda de Berà desmantellen una plantació de marihuana amb més de 1700 plantes

La Guàrdia Civil del Vendrell i la Policia Local de Roda de Berà, en un operatiu conjunt han desmantellat una plantació tipus "Indoor" amb 1.764 plantes de marihuana, en diferents fases de creixement, en un habitatge unifamiliar situat a Roda de Berà, confiscant a la vegada 1 quilo de cabdells de marihuana en un assecador condicionat a l'habitatge, detenint a la persona encarregada del cultiu, elaboració i tràfic de la substància.

La investigació va començar durant el mes de març, gràcies a la col·laboració ciutadana que aportava informació relacionada amb l'apreciació d'olors característics que desprèn aquest tipus de plantes, en un habitatge unifamiliar de Roda de Berà.

Arran d'aquesta informació i de les investigacions dutes a terme, es va poder situar tant el domicili on pel que sembla es podrien conrear i elaborar substàncies estupefaents, com la persona responsable. L'habitatge amb una superfície útil de 300 metres quadrats s'havia llogat a principi de l'any passat a una persona de nacionalitat brasilera, segons sembla, amb l'única intenció de tenir plantacions de marihuana.

Al voltant de les 7 d'ahir es va establir un dispositiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Roda de Berà, a fi d'explotar la informació aconseguida en la investigació, una vegada obtingut el corresponent manament d'entrada i registre de l'autoritat judicial. En aquest moment es trobava a l'interior de l'habitatge el llogater i responsable de la plantació que va ser detingut per un delicte de tràfic de drogues.

L'interior de l'habitatge s'havia dividit en dues zones, una per a residència i una altra, que ocupava la major part de l'habitatge i el garatge, per al cultiu, manipulació i assecat de la marihuana, per a això havia creat la infraestructura necessària per dur a terme el cultiu intensiu i manipulació genètica del cànnabis.

L'operació ha permès desmantellar una plantació tipus "Indoor" amb 1764 plantes de marihuana en diferents fases de creixement, 1.000 grams de marihuana seca per a la seva distribució, 2 bàscules de precisió, una escopeta d'aire comprimit, estris i material per al cultiu i venda de la substància.

Al detingut, un home de 43 anys d'edat, de nacionalitat brasilera se li imputa un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, aquest serà posat a disposició del Jutjat Instrucció número 1 del Vendrell.

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Roda de Berà desmantellen una plantació de marihuana amb més de 1700 plantes

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta