El passat dilluns 2 de juliol es va donar inici a l’Escola i el Campus d’Estiu, organitzats per l’Ajuntament de Roda de Berà.

L’alcalde Pere Virgili i regidors de l’equip de Govern van anar a visitar la Zona Esportiva, indret on se celebra el Campus, i l’Escola Salvador Espriu, on té lloc l’Escola d’Estiu, per tal de donar la benvinguda als més de 150 infants que hi participen entre ambdues activitats.

L’Escola d’Estiu està ubicada a les dependències de l’Escola Salvador Espriu i s’adreça a nens i nenes que cursin des de P3 fins a 2n de primària. A l’Escola, un equip format per 9 monitors i 4 voluntaris són els encarregats de dur a terme un bon grapat d’activitats com manualitats, jocs d’aigua, bibliojocs i també han previst alguna sortida. A més a més, per a aquells infants que ho necessitin, es fan classes de reforç escolar.

El Campus, adreçat a nois i noies de 9 a 16 anys, es desenvolupa a la Zona Esportiva Municipal Eixample a càrrec de 8 monitors, 1 monitor en pràctiques i 1 persona voluntària. Les activitats que s’hi duen a terme són esportives: natació, tir amb arc, tennis, pàdel, futbol i altres jocs en grup, així com sortides i excursions per l’entorn, tan a peu com amb bicicleta.

L’Escola i el Campus tenen lloc de dilluns a divendres al matí, tot i que també s’ofereix servei de menjador, i finalitzaran el dia 10 d’agost.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta