Ha comptat amb la participació d’una setantena d’arquers i arqueres.

Després de practicar durant tot el mes de juliol al Campus d’Estiu, els millors joves arquers i arqueres de Roda de Berà s’han donat cita aquest matí a la zona de tir amb arc de la zona esportiva Eixample Les Piscines per disputar-s’hi els primers llocs de la classificació de la quinzena Festa de l’Arqueria. Setanta nois i noies han participat en l’activitat que, com cada any, ha comptat amb la participació i els consells dels membres de l’associació Toxophílica, José Bandeira i Toni Mora. 

Álex Simón, amb 38 punts, ha estat el guanyador absolut d’aquesta edició. La segona i tercera posició ha estat disputada entre Mikel Quesada i Ainara Vázquez, amb 35 punts tots dos, i ha estat necessari celebrar un desempat, una lluita de la qual ha sortit victoriós Mikel. Pel que fa a la quarta i cinquena posició, també ha calgut fer un desempat, amb dues rondes diferents, del qual Andrey Nakhimov s’ha emportat la quarta posició, enfront de Pau Carregalo, amb la cinquena.

Per altra banda, Anna Romagosa, Selena Pérez, Mikel Quesada i Pau Moreno, han estat premiats amb un rellotge pel seu bon comportament, per la seva bona voluntat recollint fletxes i per la seva col·laboració durant l’activitat de tir amb arc.

L’acte de lliurament de diplomes, fletxes i trofeus als guanyadors ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Virgili; de la primera tinent d’alcalde, Cèlia Treserres; i del regidor de Joventut, Manel González, qui també s’ha animat a tirar, amb molt bons resultats.

El tir amb arc és una de les activitats més reeixides que la regidoria de Joventut inclou cada any dins del programa del Campus d’Estiu, gràcies a la col·laboració de l’associació Toxophílica.

 15a Festa de l’Arqueria

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta