Agents de la Policia Local de Roda de Berà van detenir ahir dijous, 26 de juliol, a les set del matí, a tres persones de nacionalitat magrebina per diferents robatoris amb intimidació i violència al Passeig Marítim de la platja Llarga i per robatoris amb força en vivendes.

Segons detalla l’informe policial, els detinguts es dedicaven a intimidar als turistes que passejaven per la platja Llarga i els sostreien el telèfon mòbil, diners i d’altres efectes personals que els intimidats portessin a sobre en aquell moment. Més avançada la nit, entraven a vivendes habitades mentre la família dormia.

En el moment de la detenció, els arrestats portaven una navalla, una substància que seria cocaïna, documentació robada i telèfons mòbils, un dels quals havia estat denunciat la mateixa nit per un robatori amb violència.

Es realitzen les diligències i se’ls imputen diferents delictes, per robatori amb violència i delicte de furt, robatori amb força en casa habitada en grau de temptativa, per tinença de substàncies estupefaents i per possessió d’arma blanca. Finalment són lliurats al cos de Mossos d’Esquadra per al seu trasllat al Partit Judicial del Vendrell.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta