El camp de futbol municipal es va omplir el passat diumenge a la tarda per recaptar fons per a la lluita contra el càncer, gràcies a l’organització de la dotzena edició de Roda de Berà contra el càncer. Aquesta és una de les cites solidàries més importants que se celebren anualment al municipi, de la mà de l’associació juvenil Roda Jove, amb la col·laboració del Club Atlètic Roda de Berà, de la Penya Blaugrana, de Thalassa Fitness i de l’Ajuntament de Roda de Berà.

En total es van aconseguir recaptar 985 euros nets, amb la recaptació de les entrades, a un preu de tres euros, la venda de les samarretes solidàries, enguany de color taronja, i els donatius realitzats a les guardioles. Tot el recaptat ha estat donat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) per a la investigació en la lluita contra aquesta malaltia.

El primer dels partits, l’infantil, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, es va iniciar passades les sis de la tarda. A les set es va donar pas a les dones i noies del centre Thalassa Fitness, les quals van fer una exhibició de Zumba davant del públic assistent. Seguidament va començar el partit dels adults, amb quatre equips dividits en dos camps de futbol set, degut al nombre de jugadors. La cita va comptar un any més amb la participació de Xavi Aguado, ex-jugador del Reial Saragossa, qui no es perd mai aquest esdeveniment solidari.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Pere Virgili, i dels regidors i regidores Isabel Mondéjar, Manel González, Cèlia Treserres, Rafael Luna i Encarna Ramírez.

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta