Seran impartits per Femarec a l’Escola d’Adults, subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

El període de matriculació s’iniciarà el 3 de setembre.

El proper mes de setembre l’Escola d’Adults iniciarà el curs escolar amb dues noves formacions dins del projecte de l'Ajuntament de cursos de formació continuada per aturats i treballadors en actiu.

L’equip de Govern, amb la voluntat de continuar fomentant l’ocupació i la formació per millorar la qualificació professional dels treballadors i per ajudar a ampliar la formació de les persones que actualment busquen feina, ha donat continuïtat a aquesta iniciativa des de 2017.

Els cursos estan impartits per Femarec i són cent per cent subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. El primer d’ells serà el de Neurolideratge, de 30 hores de durada, adreçat a persones en actiu. S’iniciarà el 12 de setembre, de 18 a 21 hores, a l’Escola d’Adults, i tindrà lloc tots els dimarts fins el 13 de novembre.

Per altra banda, adreçat tant a persones en actiu com a desocupats, s’iniciarà el 8 d’octubre un curs de manipulació de productes fitosanitaris bàsic, de 25 hores de durada. Tindrà lloc els dilluns i els dimecres de 18 a 20.30 hores, fins el 5 de novembre.

Les inscripcions començaran el 3 de setembre, de 9 a 14 hores, a l’Escola d’Adults. La documentació necessària en el cas dels treballadors en actiu serà la capçalera de la nòmina o bé el rebut conforme s’està al dia de la quota d’autònoms. Les persones desocupades hauran de presentar el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO) i el número de la Seguretat Social, i en ambdós casos una fotocòpia del DNI.

 

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta