canlenfrdeitrues

Notícies

La Llar de Jubilats i Pensionistes ha acollit aquest matí el “concert d’amics”, una interessant conferència sobre medicina general que ha comptat amb la participació de reconeguts professionals del món de la medicina especialitzada, tots ells amb un vincle especial amb el municipi de Roda de Berà. Hi ha participat la Dra. Montserrat Riviero, especialista en Farmàcia Industrial i Galènica, directora científica del laboratori Ordesa; el Dr. Joan Grau, qui va ser gerent de l’Hospital Clínic de Barcelona durant més de vint anys; el Dr. Luis Jiménez, especialista en Dermatologia; el Dr. Antonio Buñuel; especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica; la Dra. Cristina Vehí, especialista en Cardiologia de l’Hospital Clínic i del centre mèdic Teknon de Barcelona; i el Dr. Antonio Belmonte, especialista en medicina familiar i comunitària, metge de capçalera al consultori de Roda de Berà. Sis “estrelles del món de la medicina”, com els ha descrit Luis del Olmo, encarregat de moderar els torns de participació, o el “dream team” mèdic, com ha dit l’alcalde, Pere Virgili, qui també ha estat present a la taula.  

La cita ha comptat amb la presència de Teresa Ferré, regidora de l’àrea de Gent Gran; de Baltasar Virgili, organitzador de l’esdeveniment; de Fernando, president de l’associació de jubilats;  i de més d’una seixantena d’assistents i socis de l’entitat, els qui, en finalitzar cada ponent, han pogut fer preguntes i consultes personals. 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.