El proper dissabte, a les 10 de la nit, la Pedrera de l’Elies acollirà la projecció del documental “Petitet”, de Carles Bosch, guardonada al FIC-CAT 2018 amb el Premi Millor Documental, atorgat pel Jurat, i el Premi del Públic.

La projecció s’emmarca dins del programa “Estiu a la Pedrera”, promogut per la regidoria de Cultura. La presentació, que serà a càrrec d’Antonio Barrero, director del FIC-CAT, comptarà amb la presència del protagonista, Joan Ximénez ‘El Petitet’, qui no ha dubtat en tornar a venir a Roda de Berà per explicar com va viure tot el procés del documental en primera persona.

La cinta explica la història de Joan Ximénez Valentí, conegut com “El Petitet”, ex-músic gitano barceloní fill d’un dels palmeros del mític Peret, qui va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba a l’escenari d’un gran teatre de la ciutat i, ara, per complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos –genials però poc disciplinats- i aconseguir que s’entenguin amb una orquestra simfònica. És una història d’esforç, de constància i de superació personal que no deixarà indiferent a ningú.

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta