Després de més d’una cinquantena d’actes celebrats, rodencs i visitants van acomiadar diumenge la Festa Gran, com és tradició, amb les havaneres, enguany amb el grup Xarxa, a la plaça de la Sardana i un espectacular fi de festa amb el Ball de Diables de Roda de Berà i els Tabalers de Sarrià, on es va cremar més pólvora que mai per celebrar el 10è aniversari de la colla.

Roda de Berà va acomiadar el proppassat diumenge a la nit la Festa Major de Sant Bartomeu. Rodencs i visitants van gaudir d’uns dies plens de cultura popular, activitats esportives, festes infantils, tradicions, i molta diversió, amb una de les edicions més multitudinàries i participatives que es recorden. Les novetats del programa van tenir molt bona acceptació, el tobogan gegant d’aigua va ser tot un èxit, així com la gimcana d’humor amarillo, en la qual van participar 285 persones de totes les edats. Altre exemple de l’èxit d’aquesta edició és la participació que van tenir esdeveniments ja consolidats, com el campionat de Bitlles, el qual va comptar amb la participació de 147 persones dividides en 49 equips, una xifra mai assolida; l’espectacle de varietats, amb la vedette rodenca, Tanya Celaya, per al qual es van esgotar les entrades; el concert de l’Orquestra Maravella, que va tornar a omplir el Pavelló Municipal; o la cantada d’havaneres durant la qual es van repartir més de 50 litres de rom cremat.

Com és habitual des de fa uns anys, es van mantenir els dos punts principals de la festa, per una banda la zona final i de bars al costat del camp de futbol municipal, i per l’altra el centre del nucli urbà del municipi, on se celebren els actes més tradicionals i culturals, com la ballada de Sardanes, el concert amb l’orquestra Maravella, el gran ball de Festa Major, el campionat de bitlles o la processó del Pa Beneït.

L’Ajuntament va voler ahir agrair la gran tasca de totes les persones implicades: “volem expressar el nostre agraïment a tots els companys de la corporació, als membres de les associacions i entitats implicades, als voluntaris, als membres de Protecció Civil, a les empreses col•laboradores, a la Policia Local, als amics i veïns que desinteressadament han contribuït durant tota la setmana per tal que la Festa Major hagi estat un any més un gran èxit en tots els sentits. Volem destacar també la feina dels treballadors i treballadores municipals, Brigada Municipal, Festes, Cultura, Serveis, Comunicació..., que han fet possible que tot s’hagi desenvolupat correctament per tal que hagueu pogut gaudir de la festa.

Agraïm tots els comentaris, positius i negatius, rebuts, les crítiques constructives que ens heu fet arribar, atès que ens ajuden a millorar any rere any, i us recordem que estem a la vostra disposició, sempre, per resoldre dubtes i per rebre suggeriments de cada a la propera Festa Major.

I, finalment, a tots i totes, gràcies, per compartir les vostres estones amb nosaltres, per participar-hi, per acompanyar-nos-hi, per ballar, per riure, per cantar, per omplir cada dia tots els espais de la festa, per gaudir i per estimar com ho feu la Festa Major de Sant Bartomeu. Visca la Festa Major, visca Sant Bartomeu i visca Roda de Berà!”, es va publicar a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

L’organització es reunirà els propers dies per tal de fer una valoració detallada i avaluar minuciosament el resultat de la Festa Major, per tal d’identificar possibles millores de cara a l’any vinent.

Galeria fotogràfica 

Podeu visualitzar i descarregar totes les fotografies de la Festa Major a la nostra pàgina de Facebook, clicant aquí.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta