El passat 7 d’octubre el Teatre-Auditori del Centre Cultural del Morell va acollir el lliurament dels Premis i de la Beca Avriga Fvscvs 2016, un certamen que de forma anual convoca el Consell Esportiu del Tarragonès. L’acte va ser una mostra de la bona feina que tots els agents esportius del Tarragonès desenvolupen, en especial el que fa referència a l’esport de base.

Entre els guardonats proposats pels ajuntaments, es va lliurar un premi al Club Patí Roda de Berà per la seva trajectòria i per la gran tasca que realitza en el foment de l’esport entre els nens i nenes de Roda de Berà. Van pujar a l’escenari per recollir el guardó Cèlia Treserres, regidora d’Esports de l’Ajuntament; Lluïsa Soler, presidenta del Club Patí Roda de Berà, i dues membres del club.

El Premi i la Beca Avriga Fvscvs consoliden els objectius principals pels quals van ser creats, fer un reconeixement al treball i l’esforç que diàriament porten a terme esportistes, entrenadors, professors i, en definitiva, tots aquelles persones implicades amb l’esport escolar a la comarca, com també el fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta