El període d’inscripcions comença el proper dilluns, 17 d’octubre. Els destinataris del nou servei són, sobretot, els infants de les urbanitzacions costaneres del municipi, per evitar que hagin de desplaçar-s’hi fins el nucli urbà.

La regidoria d’Infància engegarà el proper 2 de novembre un nou servei de lleure infantil, una oferta que anirà en paral·lel al Centre Obert Municipal Bartus. L’Esplai Municipal Berània estarà ubicat al carrer Sínia, a la urbanització Costa Daurada i oferirà un horari de 16.30 a 19 hores.

El projecte neix davant la necessitat d’oferir als infants, des de P3 fins a primària, que viuen a les zones costaneres del municipi una oferta de lleure similar a la que des de fa uns anys ofereix el Centre Obert, però possibilitant, així, que no s’hagin de desplaçar fins el nucli urbà per gaudir-ne.

Tal i com assegura Elisabeth Morales, la responsable de l’àrea, “el que es pretén dins de l’esplai és que aquest temps de lleure es basi en el reforç acadèmic, el descans, la diversió i el desenvolupament”. Per aconseguir-ho treballen mitjançant la recerca de l’autonomia de l’infant i les seves vivències personals per assolir aprenentatges significatius.

D’aquesta forma, tal i com ja es duu a terme al Centre Obert Municipal, a l’Esplai Berània s’enfocarà el temps de lleure des de totes les seves dimensions, la lúdica, amb jocs d’oci; el recolzament i la potenciació dels hàbits d’estudi; la dimensió ambiental i ecològica; la part esportiva i aventurera, amb el coneixement i la pràctica del joc esportiu; la solidària; la descoberta de l’entorn; i la implicació personal, la participació i la pressa de responsabilitats, sense oblidar la part més festiva. “Tot el treball que es realitzarà tindrà com a finalitat l’educació en valors necessaris per a establir una bona convivència i desenvolupar bones relacions”, afirma Elisabeth Morales.

El curs anirà des de novembre fins el mes de maig. El preu és de 30,9 euros al mes i s’ofereixen bonificacions del 25% a les famílies monoparentals i famílies nombroses, i del 10% per als germans que s’inscriguin conjuntament al servei.

Les inscripcions es podran formalitzar al Centre Obert Municipal, al carrer Reina Sofia, 17, a partir del proper dilluns. Les places són limitades.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta