Demà, 12 d’octubre, a les 13 hores, Antonio Barrero, director del FIC-CAT, i Borja Barrera, responsable de la secció “Nova crítica”, donaran a conèixer el certamen oficial de la Costa Daurada dins de l’Espai Fnac del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebra a Sitges.

El FIC-CAT, festival de cinema de referència dels Països Catalans organitzat a Roda de Berà (Tarragona), està programat per la setmana del 5 a l’11 de juny del 2017 i arribarà a la seva desena edició amb una temàtica molt especial: els i les guionistes.

D’altra banda, l’Espai Fnac del Festival de Sitges ofereix un indret on es duen a terme un seguit d’activitats complementàries relacionades amb el cinema: presentacions, xerrades, exposicions, màster classes, etc. En aquest cas, els representants del FIC-CAT faran una breu dissertació sobre què és el FIC-CAT, quins són els seus objectius principals i quines són les seves característiques diferenciadores.

Amb aquest acte s’evidencia la importància de la xarxa i vincle dels festivals, doncs el suport mutu entre els dos festivals, l’un de Barcelona i l’altre de Tarragona, és un factor dinamitzador per continuar impulsant la projecció, la producció i la realització de projectes audiovisuals.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta