Per segon any consecutiu les regidories d’Acció Social i d’Ensenyament han tornat a engegar el projecte solidari de recollida de material escolar per als infants de Roda de Berà que tinguin dificultats per adquirir-lo, “Escola Solidària”.

El projecte, coordinat amb els tres centres educatius de la localitat, les escoles Salvador Espriu i El Cucurull i l’Institut Roda de Berà, va esdevenir un èxit l’any passat, motiu pel qual amb l’inici del nou curs escolar l’Ajuntament ha volgut tornar a posar en marxa la iniciativa.

Es busca promoure valors com la igualtat, per tal que tots els nens i nenes tinguin les mateixes possibilitats d’accés als recursos educatius. Per aquest motiu des del Consistori s’ha fet una crida a tots els ciutadans que hi vulguin col·laborar amb la compra o amb l’aportació de material, en la mesura de les possibilitats de cadascú.

El material requerit és el proposat des dels centres educatius d’acord a les necessitats de les diverses matèries, com motxilles, carmanyoles, gots de plàstic, raspalls i pasta dentífrica, estoigs amb cremallera, llapis, gomes d’esborrar, ceres de colors, pegament de barra, bolígrafs, colors de fusta, llibretes dinA4, compassos articulats, entre d’altres, així com xandalls, bates per a pintura, bates cordades per davant de quadres vermells o taronges, i bates de color lila.

Qualsevol col·laboració serà benvinguda sent conscients de les dificultats econòmiques del moment. Com asseguren les regidores d’ambdues àrees, Teresa Ferré i Cèlia Treserres, “des de l’Ajuntament volem que cap infant es quedi sense aquest material que podria semblar prescindible però que és molt important per al correcte desenvolupament curricular dels alumnes, i per evitar desigualtats”, afirmen. El material pot ser nou o bé usat, tenint en compte, però, les característiques de cada article, i que estigui en bon estat.

Els punts de recollida, per a aquelles persones que vulguin fer les seves aportacions, són el Punt de Distribució d’Aliments, la Merceria Mercè, la Papereria Anna, l’AMPA El Cucurull, l’AMPA Salvador Espriu i l’Institut Roda de Berà.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta