canlenfrdeitrues

Notícies

Està organitzada per les regidories de joventut dels ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell.

Mitjançant el conveni de col·laboració entre els municipis de la zona TRAC –Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell-, s’ha organitzat una sortida al Halloween del parc temàtic Port Aventura. L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre i hi podran participar els joves nascuts a partir de l’any 2004, fins els 25 anys.

L’objectiu de l’activitat és fomentar la participació i la interrelació entre els joves de les quatre localitats que comparteixen un projecte de dinamització juvenil, mitjançant el conveni amb el Consell Comarcal del Tarragonès i el suport de la Direcció General de Joventut.

El preu de les entrades és de 28 euros fins els 17 anys, i 37 euros a partir dels 18 anys. L’autocar i el monitoratge serà finançat a través dels Plans Locals de Joventut dels respectius municipis.

Per participar-hi cal adreçar-s’hi abans del 13 d’octubre al Punt d’Informació Juvenil de referència, on disposen de tota la informació i la documentació necessària per formalitzar la inscripció.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.