Totes aquelles persones que participin en algun dels dos esdeveniments rebran una samarreta commemorativa.

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. Defensant aquest principal objectiu, l'Ajuntament de Roda de Berà organitza dos esdeveniments: una caminada i una pedalada.

Dissabte 17 de setembre tindrà lloc la Caminada saludable pel terme de Roda de Berà d'una durada aproximada de 3,5 hores que portarà als participants per la ruta núm. 5 anomenada “La Serra Llarga” amb una distància de 9 km. La sortida tindrà lloc a la plaça de la Sardana a les 9 del matí i cal portar beguda i calçat adequat. Tot el recorregut comptarà amb les explicacions històriques detallades a càrrec de l’arxiver municipal Ricard Benimeli. Per assistir a la caminada no cal fer inscripció prèvia.

Els departaments de medi ambient i esports de l'Ajuntament de Roda de Berà organitzen la 5a Pedalada Popular que tindrà lloc diumenge 18 de setembre. Es tracta d'una passejada en bicicleta pels carrers del municipi al llarg d'un recorregut de 12 km, apte per a públics a partir de 7 anys. No es tracta d'una competició esportiva, sinó que és una passejada lúdica i festiva perquè tothom hi pugui participar. La concentració serà a partir de les 9.30h del matí a la plaça de l'Ajuntament i, la sortida, a les 10.30h des del mateix punt. Cal recordar que és obligatori l'ús del casc.

Enguany, les inscripcions a la pedalada cal fer-les a la pàgina web de l'Ajuntament de Roda de Berà: www.rodadebera.cat, fent clic al bàner publicitari de la portada.

A Roda fem esport! Mou-te! Cuida el medi ambient!

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta