Oriol Bladé i Joan Torné, en la categoria masculina, Maria Pérez i Susana Bernete, en la femenina, i Adrià i Joel Osuna en la infantil, van ser els guanyadors d'aquesta edició.

Aquest estiu, han tingut lloc a la Zona Esportiva Municipal “Eixample”, les primeres edicions dels Tornejos de Pàdel infantil i per adults organitzats per l'Ajuntament de Roda de Berà amb el suport tècnic de Fran Osuna, dinamitzador i professor de pàdel d'aquestes instal·lacions.

Del 26 d'agost al 3 de setembre, es va disputar el torneig per adults que va comptar amb una alta participació; fins a 23 parelles van formar part de la competició que es va dividir en dues categories: la masculina i la femenina. Oriol Bladé i Joan Torné van ser els guanyadors del grup dels homes i, Maria Pérez i Susana Bernete, van ser les campiones en el de les dones.

El Torneig de Pàdel infantil, organitzat també per l'Ajuntament de Roda de Berà amb el suport del tècnic Fran Osuna, va tindre lloc del 4 al 7 d'agost, a la Zona Esportiva Municipal “Eixample”. Els campions van ser l'Adrià i el Joel Osuna que es van imposar a la final a la Maria i el Xavi Puig. En el quadre de consolació, els guanyadors van ser Biel Pützfeld i Oscar Berenguer.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta