L’Ajuntament els hi ha cedit el local mitjançant la signatura d’un conveni de cessió

Aquest migdia l’alcalde, Pere Virgili, i Juan P. Labrador, president de l’Associació de Veïns Costa Daurada-Berà, han signat el conveni de cessió del local que serà a partir d’ara la seu social de l’entitat.

Mitjançant el conveni signat, l’Ajuntament concedeix a l’associació el local de titularitat municipal ubicat al carrer Sínia per a la realització de les seves activitats, amb llicència d’ús privatiu dels despatxos 3 i 4 i del magatzem, així com la llicència d’ús comú especial de les zones comunes de l’espai, que no inclou els despatxos 1 i 2, tenint en compte que en aquest local se celebren i organitzen altres tipus d’activitats i és, a més, un col·legi electoral durant les jornades d’eleccions.

La nova associació veïnal Costa Daurada-Berà va ser creada a principis de gener i inscrita al Registre Municipal d’Entitats i Associacions al maig, amb l’objectiu de potenciar les àrees de Costa Daurada i Berà, fer participar a la ciutadania amb l’organització d’activitats culturals i lúdiques, i reactivar el comerç i l’activitat veïnal durant tot l’any, sobretot fora de la temporada estival, fet pel qual han obtingut un gran recolzament dels comerços i restauradors de la zona.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta