canlenfrdeitrues

Notícies

La seu de l’associació de voluntaris de Protecció Civil estarà ubicada al costat de les futures dependències de la Policia Local.

Ahir al migdia, l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i el president de l’associació de voluntaris de Protecció Civil, Juan Ignacio Pardo, acompanyat per Frederic Royuela, secretari de l’entitat, i per Amadeu Nadal, vocal, van signar el conveni de cessió de l’ús privatiu del que serà el seu local social.

Ubicada al carrer Joan Carles I, 17, amb una superfície de prop de 100 metres quadrats, la seu es troba al costat de l’antic consultori mèdic, on actualment s’estan duent a terme els treballs d’adequació de les noves dependències de la Policia Local, i que estaran operatives abans que finalitzi l’any.

El 5 de gener d’aquest any, abans de participar en el seu primer acte de forma oficial, la cavalcada de Reis Mags, l’associació de voluntaris de Protecció Civil va ser presentada davant la ciutadania, a la plaça de l’Ajuntament. El seu objectiu des de llavors ha estat el de promoure i realitzar activitats de caràcter voluntari dins dels serveis preventius que poguessin sorgir en el municipi, i col·laborar de forma activa en el desenvolupament de tot tipus d’esdeveniments, oferint un recolzament molt important a la Policia Local.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el passat 28 d’abril el conveni de col·laboració entre aquesta associació i l’Ajuntament, reconeixent l’associació de voluntaris de Protecció Civil com la única associació d’aquestes característiques vinculada al municipi.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.