Dins dels actes de la Festa Major de Sant Bartomeu, que s’inicia avui al migdia amb la tradicional Festa dedicada als Jubilats i la inauguració del Mercat Medieval aquesta tarda, l’associació Roda Jove en col·laboració amb l’Ajuntament ha organitzat la festa de moda, la Holi Summer.

La festa dels colors tindrà lloc el proper diumenge, 21 d’agost, a partir de les sis de la tarda, entre el Poliesportiu Municipal i l’escola El Cucurull. Els deejays Ferry Lip i Ricky RF posaran la nota musical mentre els centenars de participants que s’esperen que acudeixin gaudeixen tenyint-se de diferents colors i refrescant-se amb el canó d’escuma i aigua.

L’entrada serà gratuïta tot i que per gaudir plenament de la festa caldrà comprar una de les bosses amb els pols de colors que l’organització posarà a la venda aquell dia, a un preu de 2 euros cadascuna.

Les regidories de Festes i Acció Social s’han unit per fer possible que els infants usuaris de Serveis Socials també puguin gaudir i participar a la Holi Summer, i gràcies a la col·laboració de l’organització, qui ha cedit una cinquantena d’aquestes bosses al Consistori, les han repartit entre els nens i nenes.

La Daïa, qui ha escollit el color blau, ha estat la primera en recollir la seva aquest matí al Punt de Distribució d’Aliments, amb l’alcalde Pere Virgili, i les regidores Isabel Mondéjar i Teresa Ferré.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta