El dispositiu es va fer conjuntament amb Mossos d’Esquadra i la Guardia Civil.

Agents de la Policia Local de Roda de Berà, conjuntament amb la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria del Camp de Tarragona i la Guardia Civil van realitzar, el passat 11 d’agost, un dispositiu conjunt al mercat d’artesans de Roda de Berà contra la venda il·legal d’articles falsificats.

En el dispositiu es van intervenir 1.254 objectes falsificats entre els quals hi havia camises, samarretes esportives i peces de joieria falsificades. Tots els articles estaven a la venda repartits en 10 paradetes del mercat. Per aquest motiu, els mossos van instruir diligències per delicte contra la propietat industrial a sis persones, responsables de sis de les deu parades, a les quals es va citar per comparèixer davant del jutge. Paral·lelament, la Policia Local i la Guardia Civil van instruir diligències als responsables de quatre paradetes més i van citar-los pel mateix motiu, és a dir, per delicte contra la propietat industrial.

L’objectiu d’aquest dispositiu era evitar la venda de productes falsificats, recopilar informació per poder lluitar contra el contraban d’aquest tipus d’articles i identificar i investigar els presumptes autors de delictes contra la propietat industrial a la zona del passeig Marítim del municipi.

Foto cedida: Mossos d'Esquadra.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta