Les obres, adjudicades a Jaen Vallés S.L. per 265.000 euros, hauran finalitzat a principis del mes de desembre.

Les obres de la nova comissaria de la Policia Local ja estan en marxa. L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, acompanyat per Manel González, regidor d’Urbanisme; per Joan Pie, cap de la Policia Local; per Miquel Bonnin, arquitecte municipal; i per Josep Elias, director de les obres, van efectuar el passat dimecres la primera visita d’obra.

Actualment la Policia Local ocupa de forma parcial la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament, un espai en el qual disposen de la zona administrativa, dels vestidors i serveis i de la zona d’aparcament i magatzem. Degut al seu tamany i a la distribució, les actuals dependències no responen a les necessitats de servei de la plantilla de la Policia Local, fet pel qual va sorgir la necessitat que fossin traslladades a l’edifici de l’antic consultori mèdic, ubicat al carrer Joan Carles I, molt a prop de l’Ajuntament.

Els treballs, que finalitzaran a principis del mes de desembre, consisteixen en la rehabilitació i en l’ampliació de les noves dependències, amb la reforma de l’esmentat edifici. En la nova distribució s’ha tingut una especial cura en el disseny de les entrades i recorreguts, separant clarament l’accés dels ciutadans, la dels agents en l’inici del servei, i l’entrada i sortida dels detinguts.

A la planta baixa se situarà una zona d’atenció al públic amb uns serveis adaptats, la sala de control i atenció de denúncies, la zona administrativa interna dels comandaments, la zona de seguretat de treball administratiu, despatxos dels comandaments i la sala de comunicacions de la Policia. Pel que fa a la primera planta, acollirà els vestidors, la sala de briefing, l’armer i una cuina-menjador.

L’empresa adjudicatària de les obres va ser Construccions Jaen Vallés S.L, per un import de 265.016,44 euros. L’actuació està finançada pel PUOSC, una subvenció de la Generalitat que ascendeix a 222.260,68 euros, i la resta amb fons propis de l’Ajuntament.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta