Aquest matí els alcaldes que formen el Pacte de Berà, representants dels Consells Comarcals del Tarragonès i Baix Penedès, entre ells Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà i president del Consell Comarcal del Tarragonès, i els alcaldes de les Terres de l’Ebre, s’han reunit amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.

Després de l’acte reivindicatiu del passat divendres a la tarda, durant el qual es va tallar l’N-340 a l’alçada de l’Arc de Berà, l’objectiu de la trobada d’avui era tractar la problemàtica d’aquesta via, la seva sinistralitat i els col·lapses constants en els seus diferents trams, per tal de buscar tots plegats solucions immediates.

Els alcaldes volien conèixer de primera mà quines són les accions que la Generalitat està duent a terme en aquest sentit. Segons ha informat Pere Virgili, durant la reunió s’ha arribat a l’acord per demanar a l’Estat la bonificació de l’autopista per a tots els vehicles i el replanteig de la construcció de l’autovia A-7, tenint en compte que la solució més viable seria la gratuïtat de l’actual AP-7. Entre d’altres temes també s’ha parlat sobre la proposta de futur per tal que la gestió de les nostres autopistes segueixi el model d’Àustria o Suïssa.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta