Amb el clam "Solucions N-340" els alcaldes del 'Pacte de Berà', acompanyats per alcaldes de les Terres de l'Ebre, de multitud de veïns i veïnes i de membres de la Federació de Transportistes de Tarragona, van tallar el passat divendres a la tarda la carretera N-340 a l'alçada de l'Arc de Berà per tal de demanar solucions immediates a la problemàtica i a la perillositat d'aquesta via.

Com a símbol de la protesta els participants es van agafar a una cadena de ferro que anava de banda a banda de la carretera reclamant la gratuïtat de l'AP-7 com la millor solució a curt termini.

A la mateixa hora, la Federació Empresarial d’Autotransport de Tarragona (FEAT) havia programat també dues caravanes de camions amb marxes lentes per l’autopista AP-7 entre Tarragona i Torredembarra.

La mobilització va comptar amb la participació de prop de 200 persones. Al capdavant va estar Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà; Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona; i tots els alcaldes que formen el ‘Pacte de Berà’, així com regidors i regidores del nostre Ayuntament i dels consistoris dels municipis veïns afectats per l'N-340.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta