Un any més, la pista de tir amb arc de la zona esportiva Eixample “Les Piscines” va reunir ahir al migdia als arquers i arqueres per tal de demostrar la seva tècnica de tir i disputar-se els primers llocs de la classificació.

Després d’haver practicat durant tot el mes de juliol al Campus d’Estiu, atès que el tir amb arc és una de les activitats més reeixides i millor valorades pels usuaris del campus, un total de seixanta-tres joves van lluitar per ser els millors.

Per tercer any consecutiu Xavier Sánchez, amb 35 punts, va ser el campió absolut. Raül Cidoncha, va ser el segon classificat, amb 31 punts; seguit per Ainara Vázquez, amb 28 punts. Clàudia Ibáñez va ser la quarta classificada; Clàudia Sánchez, una assídua de les primeres posicions a cada edició, va ser la cinquena; i Eric Chacón, sisè, tots tres amb 26 punts.

Per altra banda, l’associació Toxophílica, amb el seu president Josep Bandeira, qui s’encarrega de dur a terme aquesta activitat, atorga cada any tres premis reconeixent el bon comportament. De nou, Xavier Cañabate, un jove exemplar amb la seva actitud i comportament, va ser el millor valorat; amb Alba Sánchez i Ana Romagosa.

Els diplomes i trofeus van ser lliurats pel regidor de Joventut, Manel González, i per la regidora de Cultura, Teresa Ferré. L’alcalde, Pere Virgili, qui no es va voler perdre tampoc aquesta festa anual, va passar amb ells una bona estona a primera hora del matí.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta