Els joves de l’associació Roda Jove, la Penya Blaugrana de Roda de Berà, Thalassa Fitness, el FIC-CAT, el Club Patí Roda de Berà, el Club Atlètic Roda de Berà, Roda de Berà Ràdio i l'Ajuntament de Roda de Berà s’uniran per lluitar contra el càncer el cap de setmana del 22, 23 i 24 de juliol amb l’organització de diferents activitats per recaptar fons. La fita serà superar la xifra dels 1.496 euros aconseguits l’any passat durant aquesta festa solidària anual.

Divendres a la nit, a partir de les deu, la pedrera de l’Elies acollirà la projecció del documental “Paddling to Alaska”, guanyador en la modalitat comarques tarragonines de la novena edició del Festival Internacional de Cinema en Català.

L’activitat es troba emmarcada dins la iniciativa de la regidoria de Cultura “Estiu a la Pedrera”, per la qual durant tots els caps de setmana del mes de juliol aquest emblemàtic espai natural ha acollit diversos concerts i esdeveniments culturals i lúdics.

La cultura deixarà pas a l’esport el dissabte, amb una sessió d’Spinning a l’aire lliure, a partir de 2/4 de vuit de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, organitzada per Thalassa Fitness.

Seguidament, a partir de les 9 del vespre, al Poliesportiu Municipal tindrà lloc la vintena edició del Festival d’estiu de patinatge artístic, organitzat pel Club Patí de Roda de Berà amb la participació d’altres clubs del territori. L’entrada serà gratuïta i es podrà col·laborar amb el tiquet de la rifa.

L’associació Roda Jove durà a terme el diumenge, 24 de juliol, a partir de les 12 del migdia, a la plaça dels Pins, un campionat de bitlles solidari. La inscripció tindrà un preu simbòlic d’un euro.

A la tarda arribarà el torn del plat fort de la festa, la desena edició del tradicional Partit de Futbol Contra el Càncer, al camp de futbol municipal.

A les set de la tarda s’iniciarà el partit infantil, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. Tres quarts d’hora més tard començarà el partit dels adults. El preu de l’entrada solidària serà de 3 euros, tant per al públic assistent com per als propis jugadors. Les persones que hi vulguin participar jugant hauran d’inscriure’s al camp de futbol abans de les set de la tarda.

També es posaran a la venda les noves samarretes solidàries de l’esdeveniment, enguany en color verd, a un preu de sis euros.

En tots els actes organitzats hi hauran unes urnes solidàries per recollir les donacions. Tots els fons recaptats seran destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Dijous, al mercat setmanal

Els joves de l’associació Roda Jove estaran presents el proper dijous, 21 de juliol, al mercat setmanal per tal de presentar l’esdeveniment. Posaran a la venda les entrades anticipades al partit així com les noves samarretes.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta