canlenfrdeitrues

Notícies

Un total de 625 piscines de tot el país, entre elles la Piscina Municipal de Roda de Berà, es van unir ahir durant tot el dia per lluitar contra l’esclerosi múltiple, amb l’organització, per 23è any consecutiu, del “Mulla’t”.

La jornada solidària, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, es va iniciar oficialment a les 12 del migdia, tot i que van ser molts els qui ja a les deu del matí es van citar a les instal·lacions municipals rodenques per començar a nedar per aquesta malaltia, entre ells l’alcalde, Pere Virgili, o el regidor de Joventut, Manel González.

131 persones es van mullar per aquesta bona causa, de les quals 74 van nedar un total de 31.275 metres, una xifra que dobla l’aconseguida l’any passat quan es van aconseguir 14.000 metres nedats. Juanjo Medina va ser el nedador que més metres va sumar, arribant als 2.100.

Entre les persones que van participar hi havia veïns i veïnes de Roda de Berà, vilatans del Vendrell, de l’Arboç, de Bonastre, Calafell, de Barcelona o de Vilanova del Camí, i fins i tot persones vingudes de Mallorca i de Madrid.

A més a més, es van recaptar 526,20 euros dels quals 107 corresponen a la venda d’articles de la campanya, i 419,20 euros a la venda de les entrades per accedir-hi a les instal·lacions de la piscina municipal, un import que es destina íntegrament a la Fundació.

Segons les dades que l’organització va fer públiques, ahir al vespre ja s’havien recaptat 315.000 euros bruts, els quals enguany es destinaran al programa Joves i Esclerosi Múltiple.

L’equip de Govern Municipal va ser-hi present recolzant la campanya, adquirint productes del ‘Mulla’t’ o bé nedant per aquesta bona causa. L’alcalde, Pere Virgili, va estar acompanyat per Cèlia Treserres, Teresa Ferré i Manel González.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.