canlenfrdeitrues

Notícies

A partir d’avui els 145 infants i joves inscrits a ambdós serveis gaudiran d’un estiu diferents ple de jocs i diversió.

Un any més tant l’Escola com el Campus han fet ple, i les places disponibles van ser ocupades abans que finalitzés el termini d’inscripció.

Les regidories d’Infància i de Joventut han posat en marxa aquest matí les seves ofertes d’esbarjo estiuenc per als mesos de juliol i agost, l’Escola i el Campus d’Estiu, per als infants i els joves de Roda de Berà.

Per tal d’oferir una oferta variada d’activitats les regidories porten setmanes treballant per donar resposta a les necessitats dels nens i nenes, nois i noies, i dels seus familiars, un cop finalitzat el curs escolar

Amb els setanta infants de l’Escola d’Estiu i els setanta-cinc joves del Campus han estat l’alcalde, Pere Virgili, i els membres de l’equip de Govern Municipal, Manel González, Cèlia Treserres i Teresa Ferré, per tal d’inaugurar oficialment i desitjar-les-hi un bon estiu.

La setantena de nens i nenes, d’entre 3 i 8 anys, de l’Escola d’Estiu, que enguany té lloc a les instal·lacions de l’escola El Cucurull, estaran acompanyats fins el 31 de juliol per deu monitors i monitores i quatre voluntaris. L’horari en què tindrà lloc l’activitat serà de nou del matí a una de la tarda, durant el qual gaudiran amb jocs d’aigua, repàs escolar, tallers, manualitats i dinàmiques de grup.

Per altra banda, el Campus d’Estiu té lloc a la zona esportiva municipal Les Piscines, on els setanta-cinc inscrits estaran acompanyats per vuit monitors i una pre-monitora. Els joves podran gaudir fins el 14 d’agost, de nou del matí a una de la tarda, amb activitats com la natació, el tennis, els jocs d’aigua, el tir amb arc o el futbol, entre d’altres.

Colònies conjuntes

Enguany, com a novetat, s’han organitzat unes colònies conjuntes amb els usuaris de l’Escola i del Campus. Tindran lloc el cap de setmana del 29 al 31 de juliol a la casa Món Serè, a la Conca de Barberà.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.