El proppassat cap de setmana Roda de Berà va acollir la segona prova del circuit Svatour de vòlei platja. L’Svatour, en la seva sisena edició, va escollir el nostre municipi per a celebrar un cap de setmana d’esport del que és el circuit de referència de vòlei platja a Catalunya.

Desenes de jugadors amateurs i professionals es van donar cita a la platja Costa Daurada durant tot el cap de setmana per participar en els partits de les diferents categories del campionat, femení i masculí, dissabte; i mixt i 4x4 open, diumenge.

Dissabte a la tarda, els punts de la final femenina van donar com a campiones a les jugadores Comí i Alcalde, d’Arenys de Mar i Montgat, respectivament, les qui van jugar contra les germanes italianes Disrucio.

Pel que fa als guanyadors del campionat masculí, va ser la parella formada per Sergi Ten i Gerard Aguilar la vencedora del torneig, en guanyar a la parella tarragonina formada per Iñaki Bescós i Javier Naya.

Quan a la prova 4x4 open, celebrada diumenge durant tot el dia, Serdos va aconseguir la primera posició a l’imposar-s’hi a Jandemor en una final molt disputada.

Finalment, a la prova mixta es va imposar la parella amateur formada per Bel i Terra davant Becky i Bueno. Quan als pro, van guanyar Salguero i Carmona, davant la parella formada per Ortiz i Comí.

L’alcalde, Pere Virgili, acompanyat pels membres de l’equip de Govern Cèlia Treserres, regidora d’Esports, i Manel González; així com els regidors Rafael Luna i Encarna Ramírez, van assistir al torneig, i van mostrar el seu recolzament a aquesta iniciativa.

Svatour 2016 contempla la celebració d’un total de vuit proves. Les següents proves es duran a terme als municipis de Mataró, Castelló d’Empúries, Sant Vicenç de Montalt, Castelldefels, Vilanova i la Geltrú i Lloret de Mar, aquesta última a finals del mes d’agost.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta