Durant la jornada d’ahir dilluns, 23 de maig, la Policia Local de Roda de Berà va detenir tres persones implicades en tres robatoris perpetrats al municipi i tres intents més.

Al voltant de les nou del matí els agents van ser avisats per un veí del carrer Johan Sebastian Bach sobre un possible robatori a un domicili d’aquest carrer. Una patrulla es va desplaçar fins el lloc dels fets i van descobrir que la porta d’entrada havia estat forçada amb una clau de bec de lloro. Es desconeix la naturalesa dels articles sostrets atès que queda pendent la presentació de la corresponent denúncia pels propietaris del domicili.

Més tard, a les dues de la tarda, es va rebre a base un altre avís de robatori a l’avinguda de l’Avenc, lloc fins on es van desplaçar els agents. Allà van descobrir que dues persones, J.M.M.D. i M.E, encara es trobaven dins del domicili, a la qual hi havien accedit forçant una finestra. Els presumptes autors dels fets van ser detinguts i posats a disposició judicial. No es descarta que puguin tenir relació amb l’anterior cas.

Finalment, passades les tres de la matinada, la patrulla que es trobava de servei de vigilància va enxampar a un individu mentre corria en direcció al carrer de la Morella, on va abandonar una bossa i va saltar la tanca d’un habitatge. Un dels agents va identificar a J.P.D.M, conegut per la Policia Local pels seus antecedents. Al lloc van trobar un televisor de pantalla plana i una videoconsola. El jove es va declarar culpable d’haver robat els objectes recuperats i va manifestar que l’acompanyava un altre individu, companyia amb la qual havien intentat robar en tres domicilis més de la zona.

Els agents van procedir a la seva detenció i el van traslladar als jutjats del Vendrell.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta