El passat diumenge va finalitzar el concurs “Jove 48 Hores”, la categoria més innovadora, espontània, fresca i original del FIC-CAT. Es van rebre un total de 21 obres de les 43 inscripcions que hi havia. Aquesta modalitat s’adreçava a joves menors de 35 anys i consistia en gravar i editar una obra audiovisual, de màxim tres minuts de durada i en català, durant aquest cap de setmana.

Fins les tres de la tarda de diumenge els participants podien enviar les seves obres creades, seguint la premissa “Amb motiu de l'eix del festival a l'entorn de la direcció, el director o directora participant haurà de tenir una presència notòria en algun moment del seu curtmetratge, alterant el curs dels esdeveniments.”

Tots els treballs participants es podran visionar el dissabte 4 de juny, a partir de 2/4 d’11 de la nit, al Casal Les Monges, tot just abans de la projecció de la Selecció Oficial de Videoclips. Passada la mitjanit, al pati del Casal, tindrà lloc el fi de festa musical amb l’actuació en directe de Guillem Roma i la Camping Band Orchestra, amb cançons que contagien màgia i optimisme. Hi haurà ressopó per a tothom.

El treball guanyador serà premiat amb 500 euros i un guardó, i es donarà a conèixer el diumenge 5 de juny durant la gala de cloenda, que se celebrarà al recinte del teatre del Casino Municipal de Roda de Berà.

En l’edició d’enguany el jurat encarregat de seleccionar el curt guanyador està format per Dani de la Orden, guionista i director de cinema, responsable de Barcelona nit d’estiu (2013), Desmuntant Leonardo (2014), Barcelona nit d’hivern (2015) i El pregón (2016); Agustí Algerich, director del FILMETS Badalona Film Festival; Carlos R. Ríos, director del D’A Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona; i Mike Hostench, sotsdirector del SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta