canlenfrdeitrues

Notícies

Un 20 de maig de l’any 2006 Roda de Berà donava la benvinguda a un nou servei municipal. La Biblioteca obria les seves portes per convertir-se en molt més que un servei de préstec de llibres. Amb el pas del temps ha esdevingut un espai de trobada, d’intercanvi, una peça fonamental per a la dinamització de la cultura, d’accés a la lectura i al món dels llibres i de les històries.

La celebració del desè aniversari tindrà lloc demà divendres, 20 de maig, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de la Sardana. En primer lloc l’Imma Pujol contarà als més petits la història de “Les bestioles de l’Olga”. L’ocasió s’ha fet coincidir amb el concurs “Posa-li nom a la Biblioteca”, per tal de cercar un nom per al servei i batejar l’edifici en el dia del seu aniversari. Així, demà, es farà públic el guanyador del concurs i el nom de la Biblioteca Municipal. Finalment se servirà un refrigeri per a tots els assistents.

Dins el marc de la celebració del desè aniversari, el divendres 27 de maig tindrà lloc la presentació del disc “La sal de la mar”, del grup Tres. Serà a la Biblioteca Municipal a partir de les set de la tarda.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.