La Bandera Blava tornarà a onejar el proper estiu a les platges Llarga i Costa Daurada de Roda de Berà tal i com va ser anunciat ahir, 5 de maig, en roda de premsa a la seu de l'Organització Mundial del Turisme. L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor ha tornat ha atorgar a Roda de Berà aquest important distintiu en reconeixement a la qualitat i a l’excel·lència de les seves platges, que el llueixen des de l’any 1999 i 2005, respectivament, a la platja Llarga i Costa Daurada.

El jurat internacional de Bandera Blava 2016 ha concedit per a Catalunya un total de 122 banderes, de les quals 98 són per a les platges i 24 per als ports esportius.

S’incrementa en nou el número de platges guardonades, que passen de 89 el 2015 a les 98 d’enguany. Pel que fa als ports, els 24 candidats presentats a l’edició 2016 obtenen la Bandera Blava.

La Bandera Blava treballa vers un desenvolupament sostenible en platges i ports. L’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. L’obtenció d’aquesta qualificació és la conseqüència de les mesures de gestió a les zones de bany i les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta