canlenfrdeitrues

Notícies

Com cada any l’epicentre de la festa serà la plaça de la Sardana, tot i que enguany s’unirà també la plaça Sant Jaume de Costa Daurada.

Els actes culturals s’avancen enguany un dia amb la celebració divendres a la tarda de la Revetlla Literària de Sant Jordi a la Biblioteca Municipal. L’escriptora Teresa Duch presentarà la seva última novel·la “Les cadenes subtils”. Seguidament tindrà lloc una lectura de textos musicalitzats amb la col·laboració de les lectores Emi Guasch, Maite Martorell i Pepi Granell, i de l’alumne Sergio García, de “Músics-Escola de Música de Roda de Berà”.

Pel que fa a la Diada de Sant Jordi s’han organitzat una sèrie d’activitats. Entre elles, la Biblioteca Municipal tornarà a convertir la seva tradicional paradeta d’intercanvi de llibres en un esdeveniment solidari pel qual es podran canviar llibres per aliments o material escolar nou. Tot el recaptat serà destinat al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

El magazine “A Mig Mati” de Roda de Berà Ràdio, dirigit per Sònia Camí, oferirà en directe, des de la plaça de la Sardana un programa especial, de 10 a 13 hores. Comptarà amb la participació d’autoritats locals, membres d’associacions i entitats, veïns, amics i col·laboradors de l’emissora.

Dins del programa, a les 12 del migdia, tindrà lloc el sorteig que l’Associació de Comerciants i Restauradors ha organitzat per la campanya de Sant Jordi. Es lliuraran dos lots d’un llibre i una rosa.

Per aquelles persones que vulguin comprar un llibre o una rosa hi haurà diferents opcions. Durant tot el dia a la plaça de la Sardana hi haurà diverses paradetes, de l’AMPA de l’escola El Cucurull i de l’escola Salvador Espriu, per recaptar fons pel viatge de fi de curs dels alumnes de sisè curs; l’associació Luz de Luna, per recaptar diners per Sarajevo; la PAH bloc 47, també hi serà present, amb finalitats socials; i el Grup Freesia, per aconseguir fons per la lluita contra el càncer. Per altra banda, la Botigueta de la Cèlia col·locarà una parada de venda de llibres a la plaça de la Sardana i una altra a la plaça Catalunya, i la Papereria Anna ho farà al davant del seu establiment, al carrer Sant Isidre.

A més, a la plaça Sant Jaume, l’Associació de Veïns Costa Daurada-Berà col·locarà una paradeta de venda de roses i llibres, i ha organitzat diversos tallers i manualitats. A partir de les cinc de la tarda se celebrarà una actuació infantil amb màgia i globoflèxia. L’AMPA de l’escola El Cucurull també hi serà present.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.