La presentació del número 36 de la miscel·lània rodenca BOI, editada pel Centre d’Estudis Rodencs, serà el primer dels actes que conformen el farcit programa que Les Monges Associació Cultural ha configurat per celebrar la 31a edició de la Setmana Cultural.

La presentació oficial, però, arribarà dissabte, 23 d’abril, a partir de les set de la tarda, amb la inauguració de l’exposició “Basar de les sorpreses”, dels artistes Fabio Guzmán, César Reglero, Isabel Jover, Luciano Couselo, Conchi Tort, Myriam Mercader i Christine Merlier, amb pintures, escultures, poesia visual i petits muntatges. També es presentarà un recull d’imatges de Roda de Berà presses entre els anys 60 i 80 pel fotògraf Rafel Garcia.

Tot seguit es projectarà el reportatge audiovisual de la passada Setmana Cultural i es presentarà la 31a edició de la Setmana Cultural, amb l’assistència de l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili.

Durant dues setmanes l’entitat cultural rodenca posarà a l’abast de tothom, fins el 8 de maig, més d’una vintena d’actes. Enguany, a més, compta amb la complicitat d’algunes associacions locals com l’Atzavara, Roda Jove, l’Associació de Dones ‘Kom-tu’, la Coral Verge de Berà o la Penya Blaugrana, en l’organització d’alguns dels actes programats.

Per altra banda, la Setmana Cultural manté la seva vessant solidària i tot el recaptat al vermut solidari serà destinat al Punt de Distribució d’Aliments, així com, tots els fons que es recaptin al tastet posterior al Primer Concurs d’Allioli i amb les inscripcions al Mercat de Segona Mà es destinaran a Metges sense Fronteres, per tal d’ajudar als sirians que es troben en camps de refugiats fugint de la guerra que pateix el seu país.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta