El comitè organitzador publica la selecció oficial.

El Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada ha fet pública la selecció oficial de les obres que competiran en la novena edició del FIC-CAT. De les més de 350 creacions inscrites, durant els 5 dies de festival –del 31 de maig al 5 de juny- es podran veure més d’una seixantena d’obres entre llargmetratges, documentals, curtmetratges, videoclips, treballs de centres educatius i creacions realitzades en 48 hores.

Hi destaquen pel·lícules com l’estrena Ebre, del bressol a la batalla; l’adaptació de l’obra de teatre El Rei Borni, seleccionada al Festival de Màlaga; L’adopció, de Daniela Fejerman; i Un dia perfecte per volar, amb Marc Recha dirigint Sergi López i el seu propi fill. El adiós, de Clara Roquet, guanyadora del Premi Gaudí, també competirà en la secció de curtmetratges.

En l’àmbit documental, l’exitosa Game Over d’Alba Sotorra i El testament de la Rosa, dirigida per Agustí Villaronga, sobre la desapareguda Rosa Novell, seran alguns dels plats més forts, tot i que cal destacar la qualitat artística, tècnica i narrativa de totes les obres seleccionades.

En la secció Videoclips s’hi podrà veure, entre d’altres, Sabotatge de Manel, dirigit per Sergi Pérez, autor de la pel·lícula guanyadora del FIC-CAT 2015.

Un any més, el Casino Municipal de Roda de Berà es transformarà en una sala de cinema per acollir el FIC-CAT, on per la catifa vermella hi desfilaran actors, directors, productors i un gran nombre de persones vinculades al món cinematogràfic. Totes les projeccions seran gratuïtes. Les dates i els horaris de projecció es publicaran properament a la pàgina web del Festival.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta