canlenfrdeitrues

Notícies

En el marc de la 31a Setmana Cultural, Les Monges Associació Cultural i l’associació de Dones ‘Kom-tu’ engeguen la primera edició del Concurs d’Allioli, que se celebrarà el 6 de maig, a partir de les set de la tarda, al Casal Municipal Les Monges.

El propòsit de l’esdeveniment gastronòmic, que buscarà als millors “alliolers” de Roda de Berà, és la de recaptar fons amb una finalitat solidaria, atès que en finalitzar el concurs es farà un tastet de tots els alliolis preparats amb pa i botifarra. El preu simbòlic del tastet anirà destinat a Metges sense Fronteres, per ajudar als sirians que es troben en camps de refugiats fugint de la guerra i de la barbàrie que pateix el seu país.

La participació és lliure i oberta a tothom. L’organització ha fixat un màxim de trenta places disponibles, motiu pel qual les persones que hi vulguin participar poden formalitzar la seva inscripció abans del 2 de maig trucant al 679 914 125.

Els participants hauran de portar el material necessari per a la realització de l’allioli com és el cas del morter, la mà de morter i els ingredients que creguin oportuns. Disposaran de suficient temps per preparar els ingredients i, en el moment que ho indiqui l’organització, hauran de començar l’elaboració de l’allioli, que haurà de ser preparat de forma manual amb un màxim de 25 minuts.

El Jurat, format per quatre persones, escollirà els tres millors alliolis basant-se en el sabor, la textura i els ingredients emprats, els quals rebran un lot de productes de la terra com a premi.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.