canlenfrdeitrues

Notícies

El proper dissabte la plaça Sant Jaume es vestirà amb el "traje de cola" per acollir la celebració del primer Festival d’Abril de Roda de Berà. Organitzat per l’Associació de Veïns Costa Daurada-Berà i l’Ajuntament de Roda de Berà, l’esdeveniment s’iniciarà a les onze del mati i oferirà als assistents diverses activitats i actuacions típiques del folklore andalús, entre elles l’espectacle eqüestre “Musical Horse”, amb dues sessions, la primera a la una de la tarda i una segona a partir de les sis, a càrrec del Centre Hípic de Bonastre. Durant tot el dia hi haurà diverses actuacions flamenques a càrrec del “Coro Viña y Romero”, del grup “Amigos del Sur”, i del grup de ball de la professora “Manoli”, qui oferirà classes de sevillanes. Els més petits, a més, podran gaudir de passejos amb poni.

Hi haurà servei de restauració i bar on es podrà trobar el típic “rebujito”, també en forma de gelat, “manzanilla”, i tot tipus de tapes a l’estil andalús.

La jornada, que s’allargarà fins la una de la matinada, ha estat impulsada per la nova entitat veïnal Costa Daurada-Berà, creada a principis de gener i constituïda oficialment ara fa uns dies, amb l’objectiu de potenciar les àrees de Costa Daurada i Berà, fer participar a la ciutadania amb l’organització d’activitats culturals i lúdiques, i reactivar el comerç i l’activitat veïnal durant tot l’any, sobretot fora de la temporada estival, fet pel qual han obtingut un gran recolzament dels comerços i restauradors de la zona. L’associació compta ja amb un total de 220 socis i preveuen que a principis d’estiu aquesta xifra pugui ascendir a més de 400.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.