El programa Nova Crítica vol oferir una oportunitat als futurs crítics cinematogràfics.

El Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada presenta una de les moltes novetats que formaran part de l’edició d’aquest 2016: la iniciativa Nova Crítica. Una activitat que té com a objectius oferir una experiència professional als seus participants, contribuir a donar importància a la crítica cinematogràfica i teixir xarxes dins del sector.

Consisteix en que quatre crítics i crítiques joves, acompanyats pel reconegut periodista cinematogràfic Alfons Gorina, cobreixin tot el Festival fent crítiques de les obres projectades, entrevistant els protagonistes, fent resums de les jornades i altres continguts que considerin interessants per al bloc digital del Festival. Finalment, emetran un veredicte per concedir el Premi Nova Crítica, premi afegit en aquesta novena edició.

Per participar cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant un currículum, una carta de motivació, una carta de recomanació i la crítica d’una pel·lícula. Més informació al web www.fic-cat.cat. Les inscripcions romandran obertes fins el 21 d’abril i el 25 d’abril es donaran a conèixer les persones seleccionades.

Amb aquesta iniciativa, el Festival vol oferir una oportunitat als futurs crítics i cercar la complicitat professional de l’àmbit cinematogràfic.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta