Roda de Berà va celebrar el proppassat diumenge, durant tot el matí, la tradicional festivitat dels Tres Tombs en la seva catorzena edició.

La cita es va iniciar a les nou del matí a les pistes Nou Roda amb un esmorzar popular típic de la pagesia catalana amb vi, pa, vi, botifarra, cansalada, carn, arengada i fruits secs.

Al voltant de dos quarts de dotze els participants es van anar concentrant a l’avinguda Fèlix Martorell, i, un cop els vehicles de la I Trobada de Cotxes Clàssics de Roda de Berà van finalitzar la seva ruta pel nucli urbà, carros i cavalls van agafar el relleu prenent els carrers de la localitat.

Obrint el seguici va desfilar l’Agrupació Musical Santa Anna, del Vendrell, seguits per la imatge de Sant Antoni Abat, que, com ja és tradició, anava sobre l’antic trill de cilindres, propietat del president dels Tres Tombs, Jesús Martínez. A continuació, les joves portadores del pendó amb la bandera dels Tres Tombs i la resta de participants, entre ells un total d’onze carros, de pagès, carruatges de passeig o carros d’arriers, i més d’una cinquantena de cavalls. Enguany provenien de Reus, Tarragona, El Vendrell, Mont-roig, Santa Oliva, Llorenç del Penedès, Constantí i Bonastre, sumant-se als participants de Roda de Berà.

En finalitzar les tres voltes de rigor, els participants van passar per la plaça de l’Ajuntament on els membres de l’equip de Govern Municipal van lliurar-les-hi una ampolla de vi commemorativa de l’esdeveniment.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta