Èxit rotund d’organització i participació a la I Trobada de Cotxes Clàssics, organitzada per la recentment creada associació Motor Clàssic Berà, superant totes les expectatives de l'entitat.

Un total de 147 vehicles, entre cotxes i motocicletes, i més de 300 persones inscrites, es van donar cita ahir diumenge a partir de les 9 del matí a la plaça del Mercat de Roda de Berà per tal de compartir una mateixa afició pels clàssics. Molts d’ells autèntiques peces de museu, vehicles únics vinguts d’arreu de Catalunya, en la seva major part de Barcelona, de Lleida, de Cubelles, Tremp, o de diferents municipis del Maresme, entre molts altres.

Mentre els participants esmorzaven, els vehicles van estar exposats al públic a la plaça, lloc per on van passar centenars de persones per veure’ls. A mig mati van sortir en ruta per diferents carrers del nucli urbà i es van dirigir fins l’antic port del Roc de Sant Gaietà, espai que es va quedar petit davant l’alta participació. Per aquest motiu mots dels participants van estacionar els seus vehicles al nou Port Esportiu.

Seguidament van fer una visita al Museu de la Ràdio ‘Luis del Olmo’ i van passejar pels carrers del Roc. Finalment, van reprendre la marxa fins el càmping Park Playa Barà on es va celebrar un dinar de germanor i es van lliurar els trofeus i els premis.

Motor Clàssic Bera va ser fundada a principis del mes de gener d’aquest any per un grup d’amics, amants dels vehicles clàssics, amb l’objectiu d’organitzar trobades i sortides conjuntes. Ampar Miguel, presidenta de l’entitat, es mostrava ahir molt satisfeta per l’alta participació i per la bona acollida mostrada tant pels centenars d’assistents com per tots els participants, “tot i les mancances, normals en una primera edició, ha estat tot un èxit i ens sentim molt orgullosos del que hem aconseguit”, assegurava.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta