Amb la intenció de combinar la cultura i la música, l’associació Atzavara va organitzar dissabte passat al matí la segona edició de la Trobada de Corals de Roda de Berà, i ho va fer de nou en uns dels llocs més emblemàtics del municipi, el Roc de Sant Gaietà.

La Coral Verge de Berà va tornar a actuar com a anfitriona, i, de nou, els seus membres es van lluir. En aquest cas la nostra Coral va estar acompanyada pels Cantaires de la Llar de Torredembarra i pel Cor Orfeó Calafellenc, després que l'any passat participessin a la trobada la Coral Nous Rebrots, d’Altafulla, i la Coral Sant Jaume, de Creixell.

Es van escollir els mateixos racons degut a la seva acústica i situació, per on van anar passant els cantaires dels tres conjunts, per tal d’oferir al públic assistent la interpretació de diferents peces.

La cita va comptar amb la presència de l'alcalde, Pere Virgili; de la regidora de Cultura, Teresa Ferré; de la regidora de Serveis Municipals, Cèlia Treserres; i dels regidors José Ibort, Josep Antoni Benedicto, Laura Moya i Rafael Luna.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta