El lliurament simbòlic de les claus s’ha celebrat aquest matí, davant de l’Ajuntament.

La furgoneta permetrà transportar els aliments i els productes bàsics del Punt de Distribució d’Aliments.

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Roda de Berà ja compta amb el seu propi vehicle, una furgoneta que facilitarà el transport dels aliments i dels productes bàsics dels lots que se’n distribueixen setmanalment entre les famílies més necessitades de la localitat.

La seva adquisició ha estat possible gràcies a l’aportació que l’Obra Social “la Caixa” ha fet davant la necessitat d’aquest servei de tenir el seu propi vehicle, desvinculat del parc mòbil de la Brigada Municipal, per aconseguir una major autonomia de mobilitat i una disponibilitat absoluta. Davant la petició de l’Ajuntament, l’Obra Social “la Caixa” es va voler implicar i ho va fer mitjançant un conveni que va ser signat a l’octubre de 2015.

Amb la signatura l’Ajuntament va rebre una aportació econòmica que va ser destinada íntegrament a la compra d’una furgoneta i a la seva retolació, amb el nom de l’Ajuntament de Roda de Berà, de l’àrea de Serveis Socials i de l’Obra Social “la Caixa”, com a ens col·laborador.

Les polítiques socials han estat una prioritat per a l’equip de Govern Municipal, que ha treballat donant continuïtat a les polítiques iniciades durant l’anterior legislatura per contribuir a millorar la qualitat de vida i el benestar de les famílies que més recolzament necessiten.

Durant l’acte simbòlic de lliurament de les claus celebrat aquest matí davant de l’Ajuntament, han estat presents l’alcalde, Pere Virgili; Teresa Ferré, regidora d’Acció Social; i Cèlia Treserres, regidora de Serveis; i en representació de l’Obra Social “la Caixa”, Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona; Miquel Costa, director de l’Àrea de Negoci al Vendrell; i Josep M. Crespo, director de l’oficina de Roda de Berà de CaixaBank. Per altra banda, en representació de Serveis Socials hi ha assistit Carme Colesanto, tècnica del departament; i Montse Moraga, responsable del Punt de Distribució d’Aliments.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta