Els amants dels cotxes clàssics tenen una cita el proper diumenge a Roda de Berà. La nova associació Motor Clàssic Berà, amb tan sols uns mesos de vida, ha organitzat la primera Trobada de Cotxes Clàssics del municipi, la millor carta de presentació de cara als rodencs i rodenques.

L’esdeveniment s’iniciarà a partir de les 9 del matí amb la concentració de tots els participants a l’aparcament de la plaça del Mercat i la celebració d’un esmorzar. Els vehicles romandran exposats per tal que tot aquell que vulgui els pugui veure. Seguidament, a partir de les 11 realitzaran una ruta pels carrers del nucli urbà i es dirigiran a l’antic port del Roc de Sant Gaietà, on estacionaran els vehicles. Els participants faran una visita al Museu de la Ràdio ‘Luis del Olmo’ i passejaran pels carrers del Roc. Finalment, reprendran la marxa fins el carrer Ermita per deixar els vehicles i participar en un dinar al restaurant del càmping Park Playa Barà on es lliuraran els trofeus i premis.

L’entitat va ser fundada a principis del mes de gener d’aquest any per un grup d’amics, amants tots ells dels vehicles clàssics, amb l’objectiu d’organitzar trobades i sortides conjuntes. Tot i la seva curta trajectòria ja han aconseguit un bon nombre de socis, simpatitzants i col·laboradors.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta