canlenfrdeitrues

Notícies

El Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat, amb els vots a favor de tots els membres de la Corporació, en la sessió ordinària del passat dijous, 31 de març, l’establiment d’un protocol de prevenció de l’assetjament sexual, per raó de sexe, de l’orientació sexual i/o de la identitat sexual.

Per tal d’aconseguir un entorn de treball productiu, segur i respectuós per a totes les persones que hi treballen, l’equip de Govern va promoure i va proposar l’aprovació d’aquest protocol, una declaració d’intencions que va ser acordada prèviament entre l’Alcaldia i els representants dels treballadors.

El document reuneix les actuacions per prevenir, detectar i resoldre les situacions d’assetjament sexual, per raó del sexe, de l’orientació sexual i/o de la identitat sexual que es puguin produir a l’Ajuntament de Roda de Berà. És un compromís institucional per a l’eradicació total d’aquestes conductes i per garantir la salut de les persones que puguin patir alguna de les situacions exposades. També determina les actuacions i les responsabilitats dels òrgans que han d’intervenir en la seva resolució.

Mitjançant aquest acord, l’Ajuntament declara que “cap de les situacions exposades seran permeses ni tolerades sota cap circumstància i seran sancionades amb contundència”, i es compromet a donar suport i assistència específica a les persones que puguin ser afectades; articular i donar a conèixer les diferents vies de resolució; garantir que totes les queixes i denúncies seran tractades rigorosament i tramitades de forma justa, ràpida i amb confidencialitat; així com facilitar oportunitats d’informació i formació per a tots els seus membres per contribuir a crear una major consciència sobre aquest tema i el coneixement dels drets, obligacions i responsabilitats de cada persona.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.